• יערה קלמנוביץ

קיגל ירושלמי או קוגל ירושלמי משובח:


גילוי נאות:

אצלנו- אבא מבשל.

אוכל משובח.

הנה המתכון שגיא שלי למד מסבתא מירה שלו שלמדה אותו מסבתא שלה בשכונת מאה שערים בירושלים.

מבשלים חבילת אטריות לא הדקיקות, (דקות לא שקופות).

במקביל מכינים קרמל-

חצי כוס סוכר,

כשמתקבל צבע דבש עם נטייה לחום מערבבים באטריות המבושלות אחרי סינון ושטיפה שלהן.

מוסיפים שתי ביצים, שתי כפות שמן מלח ופלפל לפי הטעם ומעבירים לסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים. אחר כך- כל הלילה על הפלטה. בבוקר הופכים על צלחת שטוחה ובתיאבון 💕

0 צפיות
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
יער הקקאו רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון  |  077-5581105
נייד  |  050-7573213
דוא"ל  yaaracacao@gmail.com