• יערה קלמנוביץ

פרלין קשיו נענע- של מוטי פרנגלר ממייסדי יער הקקאו



פרלין קראנץ' קשיו וגנאש נענע


קשיו מקורמל

50 גרם קשיו

100 גרם סוכר

25 גרם גלוקוזה

1.5 גרם מלח ים אטלנטי

30גרם מים

לטחון את הקשיו באופן גס. להכין קרמל בהיר להוסיף את אגוזי הקשיו והמלח לערבב היטב ולשטח על מרבד סיליקון. להמתין שיתקרר ויתקשה לחלוטין ולטחון שוב.


קראנץ' קשיו

80 גרם קשיו מקורמל

120 גרם פרלינה

150 גרם שוקולד מריר

להמיס את השוקולד המריר בעדינות להוסיף לו את הפרלינה ואת הקשיו המקורמל לערבב היטב ולשטח במסגרת..


גנאש נענע

120 גרם שוקולד מריר

80 גרם שוקולד חלב

200 גרם שמנת

20 גרם חמאה

חופן נענע שטוף ויבש

להרתיח את השמנת ביחד עם הנענע תוך כדי ערבוב. לאחר שהשמנת רותחת להניח אותה בצד למספר דקות. לחזור ולהרתיח שוב את השמנת וכשהיא רותחת בשנית לשפוך 150 גרם מעל השוקולד דרך מסננת. להמתין 2 דקות ולערבב את השוקולד עד להמסה מלאה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב. לשטח מעל השכבה הראשונה לאחר שהתקשתה. להשאיר להתייצבות ל- 24 שעות בטמפרטורת החדר ולחתוך לקוביות.

2405 צפיות
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
יער הקקאו רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון  |  077-5581105
נייד  |  050-7573213
דוא"ל  yaaracacao@gmail.com