• יערה קלמנוביץ

מרציפן ביתי

עוד מתכון מעולה והכי פשוט בעולם (וזה ממש לא ייאמן) מאז שטעמתי אותו אני אוהבת מרציפן. אבל רק מרציפן בעבודת יד. ורק של מוטי, או בדיוק לפי המתכון שלו. שיהיה מר מתוק, וגם קצת חמוץ. ההתפלפלות הזאת בפה.. חלום. תודה מוטי פרנגלר, ממיסדי היער והשוקולטיה הטוב בישראל (לא רק אני אומרת, מוטי כבר זכה בכמה תחרויות).

מרכיבים: 100 גרם שקדים מולבנים טחונים 100 גרם אבקת סוכר מיץ מ- 1/2 לימון

הכנה: במעבד מזון טוחנים יחידיו את השקדים והאבקת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה ומתחילים להוסיף בהדרגה את מיץ הלימון תוך כדי המשך טחינה עד לקבלת גוש מרציפן שדומה במרקם לבצק נוח לעיבוד ואינו מתפורר.

0 צפיות
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
יער הקקאו רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון  |  077-5581105
נייד  |  050-7573213
דוא"ל  yaaracacao@gmail.com