• יערה קלמנוביץ

גנאש שוקולד תפוז



גנאש שוקולד-תפוז

מרתיחים 150 מ"ל שמנת מתוקה עם קליפה מגוררת משני תפוזים גדולים, ומניחים בצד לשעה. שמים בקערה 150 גרם שוקולד מריר ו-100 גרם שוקולד חלב, מביאים את השמנת שוב לרתיחה ושופכים דרך מסננת על השוקולד. מערבבים עד שנמס. כשהטמפרטורה של הגנאש יורדת, מוסיפים 40 גרם חמאה רכה ומערבבים.

מזלפים את הגנאש לתבניות פרלינים שהוכנו מראש (:

0 צפיות
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
יער הקקאו רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון  |  077-5581105
נייד  |  050-7573213
דוא"ל  yaaracacao@gmail.com