• יערה קלמנוביץ

גנאש שוקולד תפוז



גנאש שוקולד-תפוז

מרתיחים 150 מ"ל שמנת מתוקה עם קליפה מגוררת משני תפוזים גדולים, ומניחים בצד לשעה. שמים בקערה 150 גרם שוקולד מריר ו-100 גרם שוקולד חלב, מביאים את השמנת שוב לרתיחה ושופכים דרך מסננת על השוקולד. מערבבים עד שנמס. כשהטמפרטורה של הגנאש יורדת, מוסיפים 40 גרם חמאה רכה ומערבבים.

מזלפים את הגנאש לתבניות פרלינים שהוכנו מראש (:

212 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

עוגת קרמבו כשרה לפסח

בד”כ כשמדברים על עוגות ועוגיות כשרות לפסח, מתחילים שיעולי חנק מאגוזים לעלות בגרוננו ופצפוצי קוקוס להיתפס בין שינינו. אבל זה לא חייב להיות ככה. והפעם עוגת קרם עם הרבה שוקולד עשירה וטעימה אומנם חלבית (א

  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
יער הקקאו רח' פועלי צדק 2 תלפיות ירושלים
טלפון  |  077-5581105
נייד  |  050-7573213
דוא"ל  yaaracacao@gmail.com