עוגיות סופר שוקולדיות
אופן ההכנה

מחממים תנור על 170 מעלות טורבו.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה, הסוכרים וסוכר הוניל, עד שהם מתאחדים.

מוסיפים את הביצה ומערבבים במהירות גבוהה לכמה שניות עד שנוצר קרם מעט אווירי.

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד בלבד.

על תבנית מרופדת בנייר אפיה יוצרים כדורים ומעט מועכים אותם.
אופים כ14 דקות, עד שהעוגיה במרכז מעט רכה והמסביב יציב. מצננים מעט וזוללים! (העוגיה מתייצבת לאחר צינון)

מצרכים

200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר חום דמררה
3/4 כוס סוכר לבן
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה גודל L
כוס קקאו
כוס קמח לבן
1 כפית שטוחה מלח
1 שקית אבקת אפיה
כוס שקדים קצוצים גס
300 גרם שוקולד חמאת בוטנים
3 כפות חמאת בוטנים