עוגיות סנדוויץ חלב-לוז
אופן ההכנה

מערבלים במיקסר חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפיה ואבקת סוכר עד שנוצרים פירורים עדינים ללא גושי חמאה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים רק עד שהכל מתאחד. אם הבצק מעט יבש אפשר להוסיף עוד כף חלב.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
מחממים תנור ל165 ומתחילים לרדד את הבצק בין שני דפי אפיה עד לעובי של כ4 מ"מ, אפשר לקמח אם צריך.
קורצים עוגיות ואופים.
לאחר שהעוגיות מתקרררות מזלפים בתוך כל זוג עוגיות שכבה נדיבה של ממרח.

מצרכים

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גרם קמח
350 גרם קורנפלור
8 גרם אבקת אפיה
120 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
3 כפות חלב
חצי כפית תמצית וניל
ממרח שוקולד ואגוזי לוז