חיתוכיות
אופן ההכנה

מערבבים את החמאה והסוכרים, ואז מוסיפים ומאחדים את שאר החומרים מלבד השוקולד למסה אחידה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם המסה כמה שפחות.
משטחים על תבנית 36*30 בידיים רטובות ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
כשהעוגה יוצאת מהתנור ועדיין חמה פורסים אותה לחיתוכיות שוקולדיות וכיפיות!

מצרכים

200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1 שקית סוכר וניל
2.5 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
150 שוקולד קצוץ (אל תתעצלו עם שוקולד צ'יפס! כל הקטע פה זה שוקולד איכותי, ואפשר גם לגוון בטעמים 😉)