גלידת קרמל מלוח ללא מכונה
אופן ההכנה

מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת יציבה אך לא קשה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לעוד כמה שניות בלבד.
יוצקים לקופסא 1/2 מהתערובת ומעליה מזלפים כחצי מצנצנת הקרמל המלוח. מוסיפים את יתרת המסה, שופכים עליה את שאר הקרמל ומערבבים מעט ובעדינות רבה (כמו בעוגת שיש).
מקפיאים לפחות ל6 שעות. ניתן לקשט עם אגוזים מצופים בשוקולד לאקסטרה קראנץ'.

מצרכים

2 מיכלים של שמנת מתוקה, קרה מאוד (סה"כ 250 מ"ל)
1 צנצנת חלב מרוכז (300 מ"ל)
1 צנצנת קטנה של הקרמל המלוח שלנו
אגוזים מצופים בשוקולד לקישוט